GBC NOVINKA – Představujeme Vám nový SOLAX RACK 46,4 kWh 

Představujeme Vám nový SOLAX RACK 46,4 kWh

2x více kapacity ve stejném prostoru

Speciálně navržené řešení od GBC Solino

SOLAX RACK 46,4 kWh je speciálně navržený stojan pro 8 baterií Triple Power T58, který je připraven pro instalaci střídače SolaX G4 a SolaX UltraStojan pojme až 8 baterií Triple Power T58, které dohromady dosahují kapacity až 46,4 kWh

Jednoduchá instalace. Rack je vybaven všemi potřebnými komponenty, které umožňují rychlou a snadnou instalaci bez složitého montování – ať už se jedná o vnitřní, nebo venkovní (kontejnerové) aplikace. Vše připraveno k okamžitému použití.

RACK 46,4 kWh je kompatibilní s těmito střídači:

Stojan je navíc opatřen bezpečnostními prvky, které minimalizují riziko přehřátí, zkratu či jiných technických problémů, což dokládáme certifikaci TÜV.

Je tedy ideálním řešením pro ty, kteří hledají efektivní, spolehlivý a snadno instalovatelný systém pro skladování energie.

Stojan nejenže poskytuje dostatek prostoru pro všechny komponenty, ale také zajišťuje jejich bezpečné a stabilní umístění, což je klíčové pro dlouhodobou spolehlivost a výkon celého systému.

Jednou z hlavních předností SOLAX RACK 46,4 kWh je jeho jednoduchá a rychlá instalace. Rack je vybaven všemi potřebnými komponenty, které umožňují snadnou a intuitivní montáž. Tento aspekt ocení zejména instalační technici, kteří mohou systém nainstalovat bez nutnosti složitého montování, čímž se snižuje časová náročnost a možnost chyb při instalaci. Díky tomuto důmyslnému designu je stojan vhodný pro různé aplikace, ať už se jedná o instalaci v interiéru, nebo ve venkovních prostorách, například v kontejnerových řešeních.

Další významnou výhodou tohoto systému je připravenost k okamžitému použití. Po nainstalování stojanu a baterií je systém okamžitě připraven k provozu, což znamená, že můžete začít využívat výhody ukládání energie bez zbytečných prodlev. SOLAX RACK 46,4 kWh tak představuje nejen vysoce funkční, ale i uživatelsky přívětivé řešení pro každého, kdo hledá spolehlivý a výkonný systém pro skladování energie.