GBC NOVINKY – Nový rok s novým webem GBC

NOVÝ ROK S NOVÝM WEBEM

Představujeme Vám nový web GBC Solino plný novinek, ve kterém snáze naleznete informace o námi nabízených fotovoltaických produktech a službách. 

 

Pro zjištění počtu skladových zásob, určitě uvítáte nové rozhraní stránky skladem, které zobrazuje aktuální skladovou zásobu jak naskladněných produktů, tak produktů, které jsou právě na cestě k nám. (stále ve vývoji)

Chtěli by jste se zaregistrovat na profesionální školeni GBC? Jednoduše sledujte vypsaná školení zde, nebo se přihlaste k odběru našich newsletterů a budete vždy informování nejen o plánovaných školeních, ale i o nejrůznějších novinkách z fotovoltaického světa GBC.

Nejnovější zajímavosti a články naleznete v sekci novinky nebo blog, které Vás budou informovat o nových nebo stávajících produktech.

Na nových stránkách stále usilovně pracujeme, ale už nyní můžete prozkoumat například nejnovější generaci od světového výrobce SolaX, jako jsou hybridní a síťové střídače nebo wallboxy pro nabíjení elektromobilů.

POZOR: Aktuální skladovost nezobrazuje skutečný stav skladu – stránka je stále ve vývoji a v současnosti nezohleňuje rezervace na zboží nebo na zboží v expedici.