GBC NOVINKA – NORD HTechnology úspěšně proniká na český trh s EcoSeries

NORD HTechnology si rychle získává přízeň zákazníků na českém trhu.

Úspěch společnosti NORD HTechnology tkví především v unikátním přístupu, který dokonale kombinuje fotovoltaický systém s vytápěním a ohřevem teplé užitkové vody.

Vstupní bránou řešení NORD HTechnology jsou fotovoltaické panely NORD EcoSeries, které si získávají stále větší popularitu. Zákazníci oceňují nejen jejich moderní design, ale také řadu předností, mezi které patří:

  • Pokročilá N-type technologie
  • Elegantní černý rám
  • Transparentní folie zachycující větší množství slunečních paprsků
  • Prodloužená záruka a garantovaná dostupnost po celý rok 2024
  • Bifaciální provedení – až o 25% vyšší výkon
  • 30 let záruka

Solární panely NORD EcoSeries představují špičku v oblasti využití sluneční energie, protože jsou vyráběny jako bifaciální – absorbují sluneční záření a přeměňují jej na elektrickou energii z obou stran.

Tato nejnovější technologie panelům umožňuje pracovat nejen s přímým slunečním zářením, ale také s odraženým světlem ze střechy, na které jsou položeny nebo ze střech okolních budov, čímž dosahují až o 25 % vyššího výkonu ve srovnání s tradičními monofaciálními panely.

Na druhou stranu – NORD EcoSeries se vyznačují velmi nízkou hmotností, která je srovnatelná právě s monofaciálními modely. To znamená, že nezatěžují střešní konstrukci a také usnadňují instalaci montážním technikům.

NORD EcoSeries jsou vybaveny originálními MC4 konektory, které zajišťují maximální bezpečnost a spolehlivost připojení.

S panely NORD EcoSeries získáte nejen vyšší výkon a efektivitu, ale také snadnou manipulaci a instalaci. Jejich bifaciální provedení a nízká hmotnost z nich dělá ideální volbu pro každého, kdo chce využít sluneční energii naplno a zároveň chránit svou střechu.

Společnost NORD HTechnology přináší na český trh inovativní řešení NORD, které pomáhá zákazníkům efektivně využívat obnovitelné zdroje energie díky propojení fotovoltaiky, vytápění a ohřevu teplé užitkové vody.

Komplexní systém obsahuje všechny klíčové komponenty, jako jsou tepelná čerpadlabojlery a nabíjecí stanice pro elektromobily, včetně fotovoltaického systému, který zahrnuje FV panelyhybridní střídače a baterie, které jsou integrovány do jednotného ekosystému.

S jejich fotovoltaickými panely a komplexním přístupem k energetice se můžete těšit na spolehlivý a ekologický způsob vytápění a ohřevu vody ve vaší domácnosti či firmě.